Besøgsstatistik på kattler.dk

Det kan være, at der er nogen, der synes det er interessant af følge med i besøget på dette site. Jeg har tom. 2019 lagt hovedtal fra sitet op her.

Men nu (efteråret 2020) er statistik-modulet fjernet fra serveren, og da sitet er html-lavet, så kan jeg ikke via google.analytic opretholde statistik. Så regn nok bare med, at sitet har den bevågenhed, som det har haft de sidste år.

2019 blev et bedre år for besøg på sitet. Over 5.000 flere unikke besøgende end sidste år.
Der er stadig rigtig mange sider at fordele sig over. Topscore er min side om nattog som er set knap 400 gange. Så kom en artikel om nattoget til Berlin. Hackerlegen trækker ikke så meget mere, men artiklen om de store dyr i Alperne er stadig god.
Der er stadig problemer med statistikprogrammet for december måned. Det må vi bare se bort fra, man kan let regne sig frem til årets besøg ved at tro at december er nognelunde ligesom november.

2018 blev et nogenlunde godt år for besøg på sitet. Over 2.000 unikke besøgende per måned skete dog kun i juli.
Der er jo rigtig mange sider at fordele sig over, ofte direkte fra søgemaskinerne. Topscore er min side om nattog som er set 300 gange. Hackerlegen trækker ikke så meget mere, men artiklen om de store dyr i Alperne er stadig god.
Der er stadig problemer med statistikprogrammet for december måned.

2017 blev et godt år for besøg på sitet. Med over 2.000 unikke besøgende per måned i en række måneder.
Topscore er min side om hollandske NEMO, måske har der været et link et sted. Hackerlegen trækker stadig pænt, men sider om de europæiske nattog topper sammen med artiklen om de store dyr i Alperne ligesom sidste år.
Der er stadig problemer med statistikprogrammet for december måned.

2016 blev et godt år for besøg på sitet. Med over 2.000 unikke besøgende per måned i hver af månederne september, oktober og november så er det udmærket.
Hackerlegen trækker stadig pænt, men sider om de europæiske nattog topper sammen med artiklen om de store dyr i Alperne.
Bemærk at december måned er glippet i statistikken.

Faldet i besøg er desværre fortsat i 2015. Statistikken mangler fire måneder (uvist hvorfor), men tendensen er klar. Udover hackerlegen, har en artikel om de store dyr i alperne trukket flest besøg (154 besøg). Schølers billedsamling på engelsk følger lige efter, ligesom min side "Jernbaner" og sagen om lukningen af nattog. Der er jo utrolig mange sider, og en stor bred fordeling af besøg.

Faldet i besøg er stoppet. Siden med Nattog til Paris er overraskende hoppet i top (4.025 gange), efterfulgt af tips til det "danske nattog" (3.284 gange). Så kom hacker-legens startside (2.315 gange). Schiolers timeglasformede møllesten må have haft en fanskare ude i verden i 2014, for den er åbnet ikke mindre end 2.026 gange. Min Amtrak artikel er åbnet 1.783 gange, og endelig er Alperejsers forside blevet besøgt 1.734 gange.

Besøgstallet er i 2013 fortsat sit fald. Hacker-legen har trukket mindre besøg, da der ikke har været lavet noget nyt i legen.
Siden med tips til nattoget er stadig den mest sete side udover hacker-legen. I årets løb blev den vist 6.240 gange og er mere populær end hackler-legen. Alperejser giver også gæster, 1775 gange.

Besøgstallet er i 2012 faldet en anelse i forhold til 2011. Hacker-legen har trukket meget i de første måneder, men herefter er besøget faldet lidt.
Siden med tips til nattoget er stadig den mest sete side udover hacker-legen. I årets løb blev den vist 6.650 gange.

Besøgstallet er i 2011 steget i forhold til 2010. 22.12. blev hacker-legen omtalt på dk4 med 4-doblet besøg som resultat. Det gav fx 610 besøgende på juleaftensdag.
Siden med tips til nattoget er ellers hyppigst sete side. I årets løb blev den vist 3.859 gange.

Besøgstallet er i 2010 stabiliseret på niveau med 2009. I maj blev hacker-legen fornyet med ekstra besøg som resultat. I maj måned 2010 kiggede fx 4756 på første side i hackerlegen.
Siden med tips til nattoget er ellers hyppigst sete side. I årets løb blev den vist 3.500 gange.

Foråret 2009 blev en rigtig god periode for sitet. Måske boostede nogle nyheder på hacker-legen et fornyet genbesøg. Niveauet april-august er det bedste nogensiden, og er rigtig flot!

2008.

2007. Året var præget af nyheds-interessen for hacker-legen. Januar satte rekord.

Jeg oversatte og genfortolkede hacker-legen i december 2006. Interessen spredte sig spontant.

2005 var præget af at det var et nyt side, der voksede på inholdssiden og besøgstallet voksede også.

Sitets statistikmodul begyndte - som det kan ses - i juni 2004. Sitet åbnede 15. 11. 2000 med beskedne besøg.